Pernille Krejsgaard

Kranio Sakral Terapeut (RAB)

Inden behandlingen: 

  • Inden I kommer, har jeg brug for at vide, hvorfor I kommer samt lidt om dit barns alder, fødsel og historie. Så hvis du booker online, så send en mail eller SMS, så kan jeg kontakte dig for evt. yderligere oplysninger. For under behandlingen er dit barn i centrum. Det er ikke rart for et barn, hvis vi voksne står og taler hen over hovedet på barnet om barnet. Det gælder både babyer og større børn. De kan hurtigt samle følelser, ord og betydninger op og evt. tro der er noget galt eller forkert med dem. 
  • Under behandlingen er det vigtigt at dit barn får en god oplevelse og føler sig tryg. Derfor er det også vigtigt at du/I er nærværende og i kontakt med dit/jeres barn under behandlingen.
  • Du/I må tale, synge, holde hånd, lege, læse højt og hygge med dit barn undervejs. Din baby kan være i dine arme, ammes eller få flaske under behandlingen eller det større barn kan have brug for at sidde hos dig.
  • Der er afsat god tid til behandlingen. Så kom som I er. Du skal ikke stresse og prøve på at lave om på dit barns rytme. Der er afsat tid til små pauser undervejs, det kan være et bleskift, et måltid mad eller til at gå på oplevelse i rummet.
  • Du må rigtig gerne tage ynglings legetøj eller en god bog med. 

Reaktioner efter behandlingen:

  • Som oftest, vil dit barn tage sig en ekstra lang lur, blive sulten, virke roligere og mere tilfreds. Der kan evt. komme mere gang i maven og fordøjelse systemet. Børnene sover også ofte bedre og roligere i nætterne derefter.
  • Af og til kan man dog mærke, at der sker nogle forandringer. At der er noget, der skal slippe og finde en ny balance. Det kan skabe lidt uro eller følelsesmæssige reaktioner. Det skal have plads og rum til at udfolde sig. Derfor er det optimalt for barnet, at der ikke er planlagt for mange aktiviteter lige umiddelbart efter en behandling. 

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til behandlingen eller yderlige oplysninger inden evt. næste behandling på pernille@krejsgaard.dk eller på tlf. 40721204   

Hvis du er i tvivl om Kranio sakral terapi er noget for jer, er du velkommen til at kontakte mig på pernille@krejsgaard.dk eller på tlf. 40 72 12 04.   


Bestil tid

Bestil tid til behandling her på hjemmesiden

Eller kontakt mig på mobiltelf.: 40721204 eller på pernille@krejsgaard.dk

KST er så mild en behandlingsform at stort set alle kan have glæde af en behandling, ung som gammel, i alle livets faser. 

Også selvom man ikke har symptomer, men blot for at øge det generelle velvære og drage omsorg for sig selv.

De rolige og præcise teknikker man bruger i Kranio sakral terapi er med til at nedsætte vores stressniveau. Det giver krop og sind en følelse af frirum, der gør det muligt, at nå ind til vores egen iboende sundhed og selvhelbredende kræfter.

Det har været helt naturligt for mig, at uddanne mig som for Kranio sakral terapeut med henblik på, at behandle gravide, nybagte mødre, babyer og børn. I mit virke som yogalærer har jeg undervist i yoga for gravide og efter fødslen, i fødselsforberedelse og babymassage i over 30 år.

Derudover har jeg høstet mange erfaringer gennem flere års undervisning -og samarbejde med ”De frie Jordemødre”, med bla. Susanne Houd og Susanne Winding og sidst i ”Jordemoderhuset” med Lea Toft og Rikke Farum.   

Her har jeg også haft glæde af min baggrund som ernæringsterapeut og vejledt gravide og mødre med kost, kosttilskud og homøopatiske midler før, under og efter fødslen samt babyer og børn. 

Det er med stor glæde, at jeg behandler babyer og børn. Børn har jo en umiddelbarhed, ukuelighed og indre glæde og sundhed der gerne vil frem, ud i lyset og have sin plads.

Og det er en fornøjelse at se, hvordan mange babyer og børn, selv et super aktivt 2-3 årigt barn, pludseligt kan falde til ro, smile og nyde behandlingen. 

Det giver mig som behandler en dyb følelse af taknemlighed og en stor glæde, at være med til at se barnets iboende natur udfolde sig.

Klinik: co/Maia klinnikken, Kronprinsessegade 42,1 1306 København K - Mobil & mobilePay: 40 72 12 04 - pernille@krejsgaard.dk