Pernille Krejsgaard

Kranio Sakral Terapeut (RAB)

Der kan være flere grunde til din baby har sutteproblemer eller dårlig sutte teknik.Det kan gå ud over amningen og det kan være svært for dit barn at bruge sut eller sutteflaske. 

Som Kranio sakral terapeut oplever jeg ofte at en af årsagerne til sutteproblemer kan være en lille skævhed mellem højre og venstre gane halvdel eller en lidt for flad eller høj gane.

En indirekte faktor til sutteproblemer kan være også skævheder og spændinger i nakken.
Læs mere under nakkeproblemer og Kranio sakral terapi.

Andet:
Her er to andre problematikker, hvor det kan være hensigtsmæssigt at støtte op med en Kranio sakral terapi behandling. Man kan ikke gøre tungebåndet længere eller tungen mindre. Men man kan sikre sig at forholdene inde i munden er så optimale som muligt. Eller feks at en fastlås nakke ikke forværre problemet yderligere.

Hvis dit barns tungebånd for kort, stramt eller uelastisk, kan det give problemer med amningen og gøre det svært for baby at bruge sut og sutteflaske. Hvis tungebåndet er for kort vil tungebåndet trække i tungespidsen så tungen bliver hjerteformet. Problemer med tungebåndet kan give en dårlig sugeteknik, hvor der ikke bliver dannet et ordentlig vakuum. Det bevirker at der Ikke kommer nok mælk ud.

Symptomerne kan være, at dit barn spise ofte, måske engang i timen og aldrig bliver rigtig mæt, at det gør ondt at amme og der kommer sår på brystvorterne. Vær opmærksom på, at de samme symptomer også kan passe på andet, end problemer med tungebåndet. Det er dog ikke altid at problemer med tungebåndet bliver opdaget ved fødslen. Hvis du er i tvivl, så kontakt din sundhedsplejerske og læge.

Baby kan også være født med en lidt stor tunge. Et problem de ofte vokser sig fra.


Bestil tid

Bestil tid til behandling her på hjemmesiden . 

Eller kontakt mig på mobiltelf.: 40721204 eller på pernille@krejsgaard.dk

KST er så mild en behandlingsform at stort set alle kan have glæde af en behandling, ung som gammel, i alle livets faser. 

Også selvom man ikke har symptomer, men blot for at øge det generelle velvære og drage omsorg for sig selv.

De rolige og præcise teknikker man bruger i Kranio sakral terapi er med til at nedsætte vores stressniveau. Det giver krop og sind en følelse af frirum, der gør det muligt, at nå ind til vores egen iboende sundhed og selvhelbredende kræfter.