Pernille Krejsgaard

Kranio Sakral Terapeut (RAB)

Sidste nyt...

Jeg er flyttet klinik med Kranio sakral terapien, fra Jordemoder-huset til nye og smukke lokaler i Maia klinikken,Kronprinsessegade 42,1sal. Med en af byens bedste udsigter til Kongens Have. 

Jeg underviser stadig i yoga gravide og babymassage tirsdage og torsdage i Jordemoderhuset, se mere på www.jordemoderhuset.com

Kranio Sakral Terapi

Kranio Sakral Terapi er en blid, dybdegående og effektfuld behandlingsform. 

Behandlingen virker genopbyggende og vitaliserende på såvel kroppen som på sindet. Den optimerer nervesystemets funktion og er med til at aktivere vores indre ressourcer og kroppens selvhelbredende evner.

Bestil tid

Bestil tid til behandling her på hjemmesiden

Du kan også kontakte mig på min mobiltelf.: 40721204 eller email pernille@krejsgaard.dk

 . 

Behandlingen

Kranio Sakral terapi behandlingen består af ganske lette greb eller tryk.


Jeg arbejder blidt og nænsomt i samarbejde med din krop. Det giver kroppen en unik mulighed for at frigøre og løsne spændinger og blokeringer i helt sit eget tempo.
Det kan være skævheder og spændinger i de muskler, led og det bindevæv der er i og omkring kraniet, ansigtet, nakken, rygsøjlen og korsbenet.

Graviditet

Under graviditeten kan du have stor glæde af Kranio sakral terapien. Det kan være som en velværebehandling og forbyggende behandling eller til lindring af graviditets gener.
Læs mere...

Efterfødsel

Efter fødslen kan den nybagte mor også have brug for en Kranio sakral terapi behandling til ro og afspænding, evt efter en hård fødsel.

Læs mere...